Chodím si po střechách sklepů

Probuď se

16. 5. 2009 20:52
Rubrika: Related stories | Štítky: Probuď se

Sedí u televize, jde do zábavního parku, jde do hospody, jede lyžovat, letí do Ameriky... Proč sedí u televize, proč jde do zábavního parku, proč jde do hospody, proč jede lyžovat, proč letí do Ameriky?? Je opravdu nutné vyhledávat celý náš život zábavu?? Proč ji hledáme?? Tak sakra proč?? Abychom se bavili?? To je odpověď?? Je to opravdu odpověď?? Ne, je to jen hloupá věta vypuštěná z úst toho kdo neví co říká. Kdo nám tuhle zábavu obstarává?? Jsou to skutečně ti, za kterými se jdeme pobavit??

Jsi si jistý/á, že tě nikdo neovládá?? Tam kde žiješ, tak jsi nepřetržitě pod vlivem lidí. Lidí, kterým nezáleží na tobě, ale pouze na sobě. Proč by se měli starat o tebe?? To je jasné, starat se nemusejí, nemusí se starat, využívají tě ke svým plánům a ty o tom nevíš. Nikdo o tom neví, nikdo si to neuvědomuje. Podívej se na sebe, jsi to skutečně ty?? Vážně?? Kde jsi vzal/a podobu takovou jakou máš?? Kde jsi se naučil/a mluvit, oblékat, chovat a hlavně přemýšlet??

Tolik otázek na které se zdá být jednoduché odpovědět, ale je to opravdu tak?? Podívej se na ty otázky znovu a upřímně s jistotou na ně odpověz. Nemáš šanci odpovědět, nemůžeš na ně odpovědět ani kdyby jsi byl ONI. Oni jsou totiž ty, tví kamarádi, kolemjdoucí, lidé v televizi ...

Je na čase se probudit a uvědomit si jakou moc oni mají. Nemůžeš s tím nic udělat, je to jeden velký krach, který se hroutí sám do sebe. A právě proto to dokonale funguje. Pokus se od nich urvat a zmizíš. Nic nedokážeš, sám jsi nic - ONI. Oni jsou nic i vše. Někdy mi to připadá jako sen ze kterého nemůžu probudit. Je to sen nekonečný a probuzením bych neutekl, ale procitnul do dalšího snu.

Je velice špatné, že jsou lidi tak oklamaní. Musí se o tom mluvit. ,,Mluvit ale o čem??" Přece o nás a zase o nás. Nech zbytečných otázek a dělej něco. Neptej se sakra ,,co!!" Mluv o tom kdo nás ovládá, že to jsou lidi, kterým záleží jen na nich. Jsi jiný, nemáš předpoklady procitnout do dalšího levelu, ale stejného a od začátku.

Proč tedy procitnout do dalšího snu když to je to samé?? Neptej se!!

 

Zobrazeno 1075×

Komentáře

Ctihodná

Hm. Ale bude díky tomu chleba levnější?

Brcko111

Ne nebude, ale vždyť o tom všude přece píšu :-DDDDDDD

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio